Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/incluz/public_html/configuration.php:1) in /home/incluz/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/incluz/public_html/configuration.php:1) in /home/incluz/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/incluz/public_html/configuration.php:1) in /home/incluz/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Incluziunea - Despre noi

Who's Online

We have 1 guest online
© 2008 - Asociatia "Incluziunea"
Powered by DataTech
Despre noi

    Asociatia “Incluziunea” a fost creata in Aprilie, 2002 de Corina si Petrica Murariu-Botez cu ajutorul specialistilor si parintilor cu copii cu disabilitati, oferirea de oportunitati si servicii pentru a imbunatati viata copiilor si tinerilor cu dizabilitati din Onesti si imprejurimi. Doamna Murariu-Botez a lucrat cu copii romani cu disabilitati incepand cu 1991 si a fost recunoscuta pentru eforturile ei de UNICEF, USAID, SERA Romania si alte organizatii din Romania si alte tari, angajati in incluziunea totala a oamenilor cu dizabilitati in comunitate.

Scop:
Imbunatatirea calitatii vietii copiilor cu dizabilitati, fie aflati in serviciile rezidentiale, fie beneficiari din familii din Onesti si imprejurimi si incluziunea in comunitate.

Obiective:
1. Dezvoltarea  serviciilor de evaluare complexa si interventie pluridisciplinara
- Crearea cabinetului de evaluare complexa si interventie
- Crearea camerei multisenzoriale
- Crearea cabinetului de logopedie-cu PC tochscreen
- Crearea camerei de meloterapie
- Echipamente adaptate copii cu dizabilitati

2.Dezvoltarea de servicii de calitate pentru copii si tinerii cu dizabilitati
- Dezvoltarea programului ,,casa de tranzitie”-pentru tineri
- Pregatirea vocationala, suportul pentru integrarea sociala a tinerilor cu dizabilitati in cadrul, atelierelor creatoare”, gasirea de locuri de munca si angajarea tinerilor.
- Atelierul de tipogrfie
3.  Schimbarea mentalitatii comunitatii privind copiii cu dizabilitati                         
- Dezvoltarea continua a retelei de voluntari
- Organizarea festivalului anual ,,Impreuna suntem puternici”
- Organizarea taberelor interactive
- Organizarea Forumului voluntarilor
- Organizarea de cursuri de pregatire continua pentru personalul specializat din serviciile DGASPC, familii AMP, sau familiile copiilor cu dizabilitati.
- Strangere de fonduri pentru asigurarea nevoilor de baza imbracaminte, incaltaminte, sau echipamente pentru copii cu dizabilitati.
4. Incurajarea familiilor, educatorilor de a cunoaste, promova si sutine drepturile copiilor cu dizabilitati.
5. Cursuri seminarii si intrumente de lucru  pentru parinti  si educatori
6. “Totul despre mine”-jurnalului copilului –editare
7. Ludoteca /biblioteca